Pinksterweekend

Het was een prachtig mooi pinksterweekend. traditioneel is het dan Jazz in Duketown. Al enkele jaren geleden dat we dit echt beleefd hebben. Ook dit jaar hebben we het laten afweten en hebben we ons beperkt tot het bijwonen van de Jazz-dienst in de Grote kerk. De dienst genoot de muzikale medewerking van het Denise Jannah Quartet en dat was echt heel goed.

Het weekend stond echter in het teken van bewegen, wat we veel te weinig doen. Zondag hebben we een fantastisch mooie fietstocht gemaakt naar de Loonse en drunense duinen over paden die we nog niet eerder hadden gedaan. Het was een experiment door GPS data te downloaden via http://www.vv.nl/. De rtoute volgen ging prima maar door het niet op de juiste wijze afstemmen op mijn Satmap heb ik deze jammer genoeg niet kunnen bewaren.
De fietstocht die ik voor maandag had gepland ging wat dat betreft een stuk beter. De route was een stuk minder mooi, wel rechttoe rechtaan via de fietsknooppunten naar Zaltbommel en terug, maar mooi ontdekt hoe je zo'n geplande route goed kan uitzetten op een wandel-fiets navigatiesysteem.


Fietstocht Den Bosch Maaspoort - Zaltbommel en terug at EveryTrail
EveryTrail - Find trail maps for California and beyond

Reacties